Breadman BK2000IB Návod k použití a péči Strana 68

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 136
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 67
45
SEEDED GLUTEN FREE
BREAD (2-LB.)
Note: For 1-lb. loaf recipe, please refer to page 110.
INGREDIENTS
1
2
/3 cups water (80°F – 90°F)
1 large egg, at room temperature + enough egg whites to
measure ¾ cup
1
/3 cup unsalted butter or margarine, melted
1 tsp. cider vinegar
1 pkg. (16 oz.) gluten free bread mix
1 tbsp. golden fl axseeds
1 tbsp. sesame seeds
1 tbsp. black sesame seeds
1. Measure ingredients into bread pan in the order listed.
2. Insert bread pan securely into baking chamber; close lid.
Plug unit into wall outlet.
3. Select GLUTEN FREE. Press the START button.
4. The complete signal will sound when bread is done.
5. Using pot holders remove bread pan from baking chamber and
carefully remove bread from pan. (If kneading paddle remains in
bread, remove paddle once bread has cooled.)
6. Allow bread to cool on a wire rack until ready to serve
(at least 20 minutes).
MAKES A 2-LB. LOAF
GLUTEN
FREE
GLUTEN
FREE
Zobrazit stránku 67
1 2 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 135 136

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře