Breadman BK2000IB Návod k použití a péči Strana 120

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 136
  • Tabulka s obsahem
  • ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 119
97
WHOLE WHEAT RAISIN BREAD,
1-LB. LOAF
Note: Use the ingredient measures below for each of the
1-lb. loaf pans.
INGREDIENTS 1-LB. (EACH)
Water (80°F – 90°F) ¾ cup
Unsalted butter or margarine,
cut in pieces
1½ tbsp.
Honey 1 tbsp.
Grated orange peel 1 tbsp.
Salt ¾ tsp.
Ground cinnamon ½ tsp.
Whole wheat fl our 1 cup
Bread fl our 1 cup
Bread machine yeast 1 tsp.
Vital wheat gluten 1 tsp.
Raisins ¼ cup
Chopped walnuts ¼ cup
1. Measure ingredients, except raisins and walnuts, into 1-lb. bread
pan in the order listed.
2. Insert bread pan securely into baking chamber. Close lid.
Plug unit into wall outlet.
3. Select WHOLE WHEAT cycle and (2) 1.0-LB. LOAF SIZE.
Press the START button.
4. At “add ingredient” beep, open the lid and add raisins and walnuts
directly into bread pan.
5. The complete signal will sound when bread is done.
6. Using pot holders remove bread pan from baking chamber and
carefully remove bread from pan. (If kneading paddle remains in
bread, remove paddle once bread has cooled.)
7. Allow bread to cool on a wire rack until ready to serve
(at least 20 minutes).
EACH PAN MAKES ONE 1-LB. LOAF
1 LB
LOAVES
1 LB
LOAVES
Zobrazit stránku 119
1 2 ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 135 136

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře