Breadman TR2500BC Manuál s instrukcemi Strana 90

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 122
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 89
84
GLUTEN FREE LEMON POPPY SEED BREAD
Ingredients: 1.5 LB.
Water, 110°– 115°F/43 – 46° C 1-1/4 cups
Extra Large Eggs 3
Oil 3 TBL
Cider Vinegar 1 tsp
Lemon Peel, Grated 2 tsp
Sugar 3 TBL
Salt 1-1/2 tsp
Dry Milk 2/3 cup
White Rice Flour 2 cups
Potato Starch Flour 3/4 cup
Tapioca Flour 1/4 cup
Xanthan Gum 1 TBL
Poppy Seed 1-1/2 TBL
Red Star Quick Rise
TM
Yeast 4 1/2 tsp
Select Gluten Free Cycle
GLUTEN FREE LEMON WALNUT BREAD
Ingredients: 1.5 LB.
Water, 110°– 115°F/43 – 46° C 1-1/4 cups
Extra Large Eggs 3
Oil 3 TBL
Cider Vinegar 1 tsp
Lemon Peel, grated 2 tsp
Sugar 3 TBL
Salt 1-1/2 tsp
Dry Milk 2/3 cup
White Rice Flour 2 cups
Potato Starch Flour 3/4 cup
Tapioca Flour 1/4 cup
Xanthan Gum 1 TBL
Walnuts 2/3 cup
Red Star Quick Rise
TM
Yeast 4-1/2 tsp
Select Gluten Free Cycle
TR2500_FINAL 10/14/05 3:14 PM Page 90
Zobrazit stránku 89
1 2 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... 121 122

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře